همایش نان کامل

حسن زمانی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان از برگزاری همایش نان کامل با حضور محمدرضا خواجه، نائب رئیس انجمن علوم و فنون غلات و عضو کمیته نان طیب آستان قدس رضوی، کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی، مراکز خدمات، ادارات تابعه و خبازان شهرستان در سالن جلسات فرمانداری ویژه شهرستان جهرم خبرداد.

در این همایش، آموزش تخصصی علوم و فنون نانوایی با محوریت آشنایی نانوایان با تهیه خمیر و پخت نان با آرد کامل صورت گرفت. این همایش به همت دانشگاه علوم پزشکی جهرم و با همکاری فرمانداری ویژه، مدیریت جهاد کشاورزی، اداره غله، خدمات بازرگانی و اتحادیه نانوایان شهرستان برگزار شده است. بنا به اظهار نظر پژوهشکده غله کشور، از نظر ارزش غذایی نان های سبوس دار، غنی تر و نان های سبوس گیری شده، فقیرتر می باشند. مدیر جهاد کشاورزی جهرم تأکید کرد: مردم باید بدانند هرچه آرد سفیدتر باشد، باعث چاقی بیشتر می شود و کلسترول بالاتر خواهد داشت.

در پایان، بازدید میدانی از نانوایی های سطح شهر، در جهت ترویج مصرف نان کامل با سبوس گندم برای افزايش امنیت غذایی در جامعه انجام شد.

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد