مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم از برگزاری دوره یک ماهه پرورش قارچ خوراکی با همکاری اداره آموزش و ترویج مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جهرم و تدریس قناعت پیشه مدرس اداره فنی و حرفه ای در قالب کارگاه تئوری و عملی طی ۱۲جلسه در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جهرم خبر داد. وی بیان کرد در این دوره آموزشی کارآموزان با کلیه مراحل پرورش قارچ خوراکی از جمله: تهیه کمپوست، بذرپاشی، پوشش دهی، پین دهی و برداشت آشنا شدند و درخصوص تنظیم مهمترین موارد موثر بر فرآیند پرورش قارچ از جمله: تنظیم درجه حرارت، رطوبت، اکسیژن، آماده سازی بستر و ... اطلاعاتی کسب نمودند. همچنین کارآموزان حاضر در این دوره آموزشی با حضور در کارگاه های پرورش قارچخوراکی از نزدیک و بصورت میدانی نیز با مراحل رشد این گیاه آشنا شدند.
در پایان از کلیهکارآموزان، آزمون پایان دوره گرفته شد تا در صورت موفیقت و کسب امتیاز لازم گواهی نامه آموزشی صادر شود.
نظر خود را اضافه کنید.